31 joulukuuta 2016

KIRJAHERBARION KOONTIPOSTAUKSET TÄHÄN - KIITOS! AIKA LOPPUI!

 



Vuosi lopuillaan ja nyt on aika koota yhteen vuoden aikana luettua ja haasteissa onnistumisia. Kirjaherbarion osalta kiitän kaikkia mukaan lähteneitä ja kirjallisia kasvioita keränneitä. Oma kasvioni jäi muutamaa vaille tavoitteesta, jos minulla nyt sellaista olikaan. Olisihan tuo kolmekymmentä ollut ihan mukava saavutus, mutta kyllä kaksikymmentäkahdeksankin on ihan hyvä ja kelpo suoritus. 

Vuoden mittaan kirjastoautoreissuilla kyllä tuli vastaan moniakin kirjoja, joista olisi pinnan saanut, mutta kun kirja ei kuitenkaan ollut ihan mun juttu, niin lukematta ne jäi ja näin kasvitkin keräämättä.  Oman kirjaherbarioni löydät yläpalkista. Ties, vaikka vielä sitä päivittäisin ihan vain omaksi iloksi, jos ei muuten.

Muistutus vielä: Linkitä siis tähän postaukseen oma Kirjaherbariopostauksesi viimeistään 1. tammikuuta niin olet mukana arvonnassa. 

5 kommenttia:

  1. http://iltatahdensyttyessa.blogspot.fi/2016/12/kirjaherbario-kooste.html
    Kiitos hauskasta haasteesta! En kuitenkaan osallistu arvontaan sillä asun ulkomailla.

    VastaaPoista
  2. Täällä minun kasvioni: http://suketus.blogspot.fi/2016/12/nelinkertainen-haastekoonti.html

    VastaaPoista
  3. Kiitokset mukavasta haasteesta! Koonti löytyy täältä: http://evariankirjahylly.blogspot.fi/2016/12/4-x-haastekoonti.html

    VastaaPoista
  4. Minun herbarioni on täällä:
    http://kirjanpauloissa.blogspot.fi/2016/12/kurjen-siivella-ja-kirjaherbario.html

    VastaaPoista
  5. Hups, unohdin vuodenvaihteen kiireissä linkittää postaukseni tänne. Nyt kuitenkin: http://kirjojentaika.blogspot.fi/2016/12/kooste-kirjaherbario.html

    VastaaPoista

Älä roskaa!